30.7.2011

Meripäivät päivät 2 & 3

Heippa hei kaikki lukijat! (:

Päivä 2
Elikkäs eilen menin meripäiville mun koko perheen kanssa, aluksi meidät vietiin kotkan kirkolle ja siitä lähettiin kävelemään kohti meripäivä aluetta. Katseltiin ensin vähän paikkoja ja kojuja. Ei löytynyt mitään mukavaa joten menimme ostamaan tivoliin lippuja. Kävin taas kerran siin yhdessä ja samassa laitteessa yhteensä seitsemäntoista kertaa, ja vain sen takia koska siinä oli se ihana punapaitanen mies :D Missä elämä?! Huvittelun jälkeen lähdimme takaisin kohti kirkkoa josta meidät tultiin hakemaan, matkalla poikkesimme tilaamassa pitsat.






Päivä 3
Tänään me siis lähdettiin noin kolmen aikaa kohti meripäiviä. Jätettiin auto taas sinne samaan paikkaan kirkon luokse ja lähdettiin kävelemään kohti pasaatia ja meripäivä aluetta (: Heti ensimmäisenä kun pääsimme meripäivä alueelle, kävin ostamassa taas lippuja tivoliin ja taas sitä mentiin. Käytiin syömässä kiinalaisessa ja lähdettiin takaisin papalle. Kohta ois suunnitelmissa lähteä takaisin!! (: Kivaa on ollut.


 : Anni

29.7.2011

Meripäivät päivä 1

Morooo! (: Oon todella pahoillani etten oo kirjottanu pitkään aikaan, mutta ku en oo jaksanu ottaa yhtään kuvia eikä oo ollu myöskään postausideoita.

Ajattelin tällä kertaa kertoo eilisistä meripäivistä, olin siis siellä kahden kaverini kanssa, katottiin avajais paraatii, kierreltiin kojuja & käytiin myös tivoli seiterässä (: Sää oli mitä mahtavin, vettä vaan niskaa näin suoraan sanottuna, mutta ei se menoa haitannut. Siellä tivolissa käytiin koko ajan siinä yhdessä ja samassa laitteessa, ihan vaan sen takia koska siinä oli hyvännäköne mies pyörittämässä sitä. Huvittelun jälkeen mia ja jenna meni syömään, mä sitte odotin siinä vieressä ku ei ollu ittellää yhtään rahaa.

Tänään ja huomenna sitten vielä käymään meripäivillä perheen kanssa ja sunnuntaina ois sitten pikkuserkun rippijuhlat täällä kotkassa. Sunnuntai iltana sitten kotiin, ja heti ensi viikon keskiviikkona oisi sitten lähtö sallan luokse karkkilaan (:

mia ja jenna (:



poika ?!


ouu thailand (:

tosi vakavat nää näitten ilmeet :D

tällä mä nauroin "pyöräilevät huru-ukot" :d



: Anni

14.7.2011

I feel, I can fly

Moikka! (: Eilen oli aivan mahtava päivän, kävin katsomassa mun vanhan fudisjengin peliä Helsingin, Talissa. Oli toooosi kiva nähdä poikia pitkästä aikaa, tuntui niin kotoisalta olla niitten seurassa. Mun valmentajakin vitsaili
jo että "Anni kentälle siitä" ja tollasta! Peli näytti helpolta, Kapy voittikin Kyifin 2-0 (: Toivottavasti ne voitti sen tän päivänkin pelin.. Ne pääsis eteenpäin Hesacupissa. Harmittaa kun missasin nyt ton Hesacupin, mut ei voi mitää. Ajattelin kyllä alottaa uudestaan jalkapallon tossa samassa jengissä.

Pelin jälkeen lähdin Jennan mökille siuntioon, sielläkin oli todella kivaa. Käytiin uimassa, voitin mun pelkoni ja menin sellaisen veteen jossa oli levää. Loppujen lopuksi oltiinkin jo leväsotaa :D Uimisen jälkeen mentiin saunaan, aah pitkästä aikaa normissa saunassa. Kaiken tämän jälkeen Jennan äiti alkoi grillaamaan makkaraa ja maissia, mahtavaa ruokaa kyllä oli. Kun olimme syöneet alettiin me leikkimään tulitikuilla, löydettiin erivärisiä tulitikkuja jotka oli tosi hienoja, eripituisia ja värisiä tikkuja (8 Mentiin tossa kahden aikaan nukkumaan, en oikein saanut unta koska Jennan pikkusisko kai puhu unissaan. En oisi millään halunnut lähteä sieltä oli niin kivaa.

: Anni

pojaaaaaaat (:






hehkeeeenä :D

12.7.2011

ei tarvetta otsikolle (-:

Moroo! (: Tänään tuli herättyä jotenki erityisen aikaisin mun omasta mielestä, heräsin noin. puol kakstoista ja aloin heti siivoamaan mun huonetta ja vaatekaappia. Eihän mulla mennyt kun puolitoista tuntia että kaikki oli kunnossa. Tää mun huone on ollut 2 viikkoa kuin kaatopaikka ja totesin että nyt ois sitten aika siivota kaikki. Nyt oon todella tyytyväinen!

Siivoamisen jälkeen mun isoäiti tuli meille ja lupauduin pitämään sille seuraa kun äiti ja iskä on siivoamassa sitä sen uutta kämppää. Nooh kattelin sitten Gossip Girliä, Gleetä ja Salattuja elämiä siinä samalla kun pidin isoäitille seuraa. Päätin olla reipas ja lähteä koiran kanssa lenkille ja tehdä muitakin kotitöitä (: Kaikkien töitten jälkeen aloin pelaamaan pleikkaa ja pelinä olikin Sly 3 (: Sitä tuli pelattu jokinen aika, hyvän kahvin parissa. Tossa viiden aikaan äiti ja iskä tulivat kotiin hakemaan mua ja isoäitiä sinne kämpille, laiteltiin siellä vähän tavaroita paikoilleen ja vietiin turhia tavaroita varastoon. Huhhuh nyt oon ihan poikki, ihme että jaksoin edes tämän postauksen kirjoittaa :D

: Anni




11.7.2011

-




Heippa lukijat! (: Tänään ei ole oikein tapahtunut yhtään mitään, oon ollut sisällä koneelle & katellut televisiota melkein koko päivän. Oon tehny englannin kielitestejä ja lukenut englantia muuten vaan, ettei asiat unohu sitte kun menen kasille (: Huomenna ois sitten vuorossa auttaa mun isoäitiä muutossa, se muuttaa kotkasta tänne kirkkonummelle että ois lähempänä meitä. Pääsen joka viikko katsomaan sitä, ku nyt ollaa nähty noin. kerran kolmessa kuukaudessa.. Oon tosi pahoillani mutta en jaksa kijoittaa enää yhtään pidempää postausta koska mua väsyttää ihan toooodella paljon. Lupaan että seuraava postaus on kuvarikkaampi ja tekstirikkaampi kuin nää edelliset.. Moro (:


toppi h&m 7,95 €

shortsit h&m 9.95 €



 Mitäs pidätte mun uudesta bannerista? (:

10.7.2011

"tööt mä painan torvee, mopoauto tulee kylkee"

Mooooips kaikki! (: Oon pahoillani kun en oo kirjotellu vähään aikaan mutta kun mulla ei ole ollut kuvia eikä postausideoita.. Tässä viikolla on tapahtunut jos jonkinlaista, aivan mahtava viikko on ollut. (: Oon ollut kavereilla yötä pariin otteeseen jolloin molempina kertoinu on valvottu pitkään katsoen telkkaria, jutellen & naureskellan mitä tyhminmille jutuille! Onhan tässä murheitakin ollut mutta niistä on selvitty ystävien tuella. Eilen oli myssyn synttärit, mun tyttö on jo viistoista vuotta. Kaverit oli järjestäny myssylle synttärit piennarkujalle. Paikalla oli paljon porukkaa, syötiin kakkuu & pidettii hauskaa niiku yleensä synttäreillä tehdään. Helteetkin on tullut takas tai onhan ne jo tässä viikon jo ollutkin (:

synttärikakku omnomn (:

tämmönen tällä kertaa..
Ps. Postausideat on tervetulleita (:

4.7.2011

uhkapeliä elämälle?

tässä nää sitten ois (:
Moooi kaikki !(: Tänään toi sää ei ihan ylittäny mun odotuksia, aurinko ei paistanut missään vaiheessa mutta lämmistä oli silti. Päätin että voisin jälleen kerran lähteä selloon katsomaan itelleni kenkiä ja mukaan tarttui sitten warpin aivan ihanat tennarit!! Shoppilureissun jälkeen jäin frendien kanssa pihalle, oltiin aseman-eskarilla. Siellä sitten sattu ja tapahtu kaikenlaista, vähän tyhmiä juttuja.. Mutta ei siitä sen enempää. Päivä oli kaikin puolin mukava eikä toi sääkään haittanut menoa yhtään (: Anteeks tää mun super lyhyt postaus mutta ei oo oikeen ideoita näihin postauksiin. Oisko teillä lukijat mitään toivepostauksia?

3.7.2011

american dream

Helloooo !(: Ajattelin tehdä postauksen mun suurimmasta unelmasta, nimittäin vaihto-oppilas vuodesta amerikassa. Oon haaveillu siitä jotain kaks vuotta (: Ois niin makeet päästä amerikkaan & nähdä sitä kulttuuria, oppia lisää englantia, käydä koulua siellä & tutustua uusiin ihaniin ihmisiin! Tekisin varmaan ihan mitä tahansa että toi mun unelma sais siivet (: Suurin ongelma taitaakin olla raha, vaihtoon lähteminen maksaa todella paljon, eikä mulla eikä mun perheelle ole sellasia rahoja. Mun englannin kielikään ei ole mitään maailman mahtavinta mutta onhan mulla tässä aikaa sitä kieltä petrata. Oon ajatellu että voisin alkaa säästää rahaa ihan kunnolla! Mun on vaan niiiiin PAKKO päästä vaihtoon.. Unelma paikkoja missä haluaisin viettää vaihtari vuoden oisi varmaan New York, Califonia, New Jersey tai joku kiva pikkukylä;

new york

new jersey

california

nebraska
Onkohan se koulun käynti amerikassa paljonkin erinlaisempaa kun täällä suomessa?


no ainakin siellä on keltaiset koulu bussit :D
Mitenköhän nuo urheilulajit siellä? Ainakin amerikkalainen jalkapallo & baseball on suosittuja lajeja.



Mutta moiksuuuu (:

Ps. Onko teillä lukijat kokemusta vaihto-oppilas vuodesta? Kertokaa omia mielipiteitänne (:

2.7.2011

-

Heippaa, mitäs kuuluu? (: Oon todella pahoillani ku en oo kirjotellu pariin päivän, mutta mulla ei ole ollut kameraa eikä kyllä oon vieläkään. Joten nää postaukset on aikas tylsiä... Elikkäs oon nytten tässä parin päivän aikana ollut ihan mukavasti ulkona kun on ollut tooosi ihanat säät ♥ Olin tänää uimassaki pitkästä aikaa vaikka sillon kyllä tihkutti vähän vettä mutta eihän se menoo haittaa ;) Tällä hetkellä mun vanhemmat on jossai lempäälässä tuttujensa luona & mun pappa on hoitamassa mua ja mun pikkuveljeä, joten meininki on vähän rennonpaa kun yleensä (: Huomenna ois tarkotuksena mennä jälleen kerran selloon kavereitten kanssa, eilen sain ostettua sieltä kahdet legginsit ginasta & toiset h&m'st. Pahoittelen vielä kun mulla ei oo kuvan kuvaa nytten laittaa tähän blogiin mutta huomiseen (:!