30.7.2011

Meripäivät päivät 2 & 3

Heippa hei kaikki lukijat! (:

Päivä 2
Elikkäs eilen menin meripäiville mun koko perheen kanssa, aluksi meidät vietiin kotkan kirkolle ja siitä lähettiin kävelemään kohti meripäivä aluetta. Katseltiin ensin vähän paikkoja ja kojuja. Ei löytynyt mitään mukavaa joten menimme ostamaan tivoliin lippuja. Kävin taas kerran siin yhdessä ja samassa laitteessa yhteensä seitsemäntoista kertaa, ja vain sen takia koska siinä oli se ihana punapaitanen mies :D Missä elämä?! Huvittelun jälkeen lähdimme takaisin kohti kirkkoa josta meidät tultiin hakemaan, matkalla poikkesimme tilaamassa pitsat.






Päivä 3
Tänään me siis lähdettiin noin kolmen aikaa kohti meripäiviä. Jätettiin auto taas sinne samaan paikkaan kirkon luokse ja lähdettiin kävelemään kohti pasaatia ja meripäivä aluetta (: Heti ensimmäisenä kun pääsimme meripäivä alueelle, kävin ostamassa taas lippuja tivoliin ja taas sitä mentiin. Käytiin syömässä kiinalaisessa ja lähdettiin takaisin papalle. Kohta ois suunnitelmissa lähteä takaisin!! (: Kivaa on ollut.


 : Anni

6 kommenttia:

  1. söpö arttu! iihanii kuvii muutenki:)

    VastaaPoista
  2. pikku vinkki. suosittelen et laitat kuvat isoiks koska ei noista saa mitää selvää :)

    VastaaPoista
  3. musta sullon ihana blogi mut kirjota useemmin O: kirjotat yleensä paljon mut nyt on ollu taukoo? missä noi meripäivät oli? :)

    VastaaPoista
  4. sun pikkuveli näyttää teddykarhulta <3 HYVÄLLÄ TAVALLA! SÖPÖ ps ihana paita

    VastaaPoista
  5. JEP OOT PITÄNY TAAS VARMAAN KUUKAUDEN TAUON .......... -.-

    VastaaPoista