14.7.2011

I feel, I can fly

Moikka! (: Eilen oli aivan mahtava päivän, kävin katsomassa mun vanhan fudisjengin peliä Helsingin, Talissa. Oli toooosi kiva nähdä poikia pitkästä aikaa, tuntui niin kotoisalta olla niitten seurassa. Mun valmentajakin vitsaili
jo että "Anni kentälle siitä" ja tollasta! Peli näytti helpolta, Kapy voittikin Kyifin 2-0 (: Toivottavasti ne voitti sen tän päivänkin pelin.. Ne pääsis eteenpäin Hesacupissa. Harmittaa kun missasin nyt ton Hesacupin, mut ei voi mitää. Ajattelin kyllä alottaa uudestaan jalkapallon tossa samassa jengissä.

Pelin jälkeen lähdin Jennan mökille siuntioon, sielläkin oli todella kivaa. Käytiin uimassa, voitin mun pelkoni ja menin sellaisen veteen jossa oli levää. Loppujen lopuksi oltiinkin jo leväsotaa :D Uimisen jälkeen mentiin saunaan, aah pitkästä aikaa normissa saunassa. Kaiken tämän jälkeen Jennan äiti alkoi grillaamaan makkaraa ja maissia, mahtavaa ruokaa kyllä oli. Kun olimme syöneet alettiin me leikkimään tulitikuilla, löydettiin erivärisiä tulitikkuja jotka oli tosi hienoja, eripituisia ja värisiä tikkuja (8 Mentiin tossa kahden aikaan nukkumaan, en oikein saanut unta koska Jennan pikkusisko kai puhu unissaan. En oisi millään halunnut lähteä sieltä oli niin kivaa.

: Anni

pojaaaaaaat (:






hehkeeeenä :D

6 kommenttia:

  1. siiis vooot pelasitko jätkie joukkuees :o

    VastaaPoista
  2. nonni kiva !! eiks siel oo sit tyttöjen joukkuetta vai ootko sit sillei nii hyvä et pelaat jätkie kaa :) ? vähä voi kehittyyy tollee jos pelaa jätkie kaa ku niil o kuiteki koko aja eri tempo ku tytöil jne :D !

    VastaaPoista
  3. siis tos seuras ei oo tyttö joukkueita (: onhan mua pyydetty näihi espoon muihi tyttöjen jalkapallo joukkueisii. mut tos jengis kaikki on ku perhet, eikä perhettä jätetä. ja niimpä kehittyy paljon paremmi ku pelaa poikii vastaa, paljon vaatimvampii vastuksii.

    VastaaPoista
  4. nonnni :) no mutta toivottavasti alotat futikse vielä uuestaan , ei voi muuta sanooo ku et se on aivan ihana laji ja totta siihe omaa joukkueesee samaistuu nii paljo et ei sitä iha helposti voi vaihtaa !! :)

    VastaaPoista