29.7.2011

Meripäivät päivä 1

Morooo! (: Oon todella pahoillani etten oo kirjottanu pitkään aikaan, mutta ku en oo jaksanu ottaa yhtään kuvia eikä oo ollu myöskään postausideoita.

Ajattelin tällä kertaa kertoo eilisistä meripäivistä, olin siis siellä kahden kaverini kanssa, katottiin avajais paraatii, kierreltiin kojuja & käytiin myös tivoli seiterässä (: Sää oli mitä mahtavin, vettä vaan niskaa näin suoraan sanottuna, mutta ei se menoa haitannut. Siellä tivolissa käytiin koko ajan siinä yhdessä ja samassa laitteessa, ihan vaan sen takia koska siinä oli hyvännäköne mies pyörittämässä sitä. Huvittelun jälkeen mia ja jenna meni syömään, mä sitte odotin siinä vieressä ku ei ollu ittellää yhtään rahaa.

Tänään ja huomenna sitten vielä käymään meripäivillä perheen kanssa ja sunnuntaina ois sitten pikkuserkun rippijuhlat täällä kotkassa. Sunnuntai iltana sitten kotiin, ja heti ensi viikon keskiviikkona oisi sitten lähtö sallan luokse karkkilaan (:

mia ja jenna (:



poika ?!


ouu thailand (:

tosi vakavat nää näitten ilmeet :D

tällä mä nauroin "pyöräilevät huru-ukot" :d



: Anni

2 kommenttia:

  1. tylsä ulkoasu , ain teksteis jotai "sori en jaksa nyt kirjottaa enempää, sori en oo ehtiny nyt kirjotella kosk en oo ottanu kuvii tai ei oo ollu ideoit" luuleksä saavas paljonki lukijoit tollee? :D

    VastaaPoista
  2. all right en kyl mun itteni mielestä oo kirjotellu tollai paljookaa (-: joo sori toi banneri mut en oo jaksanu muokkaaa uutta

    VastaaPoista