28.3.2011

SHIIIT

Mooi :) En oo kirjotellu vähää aikaa ku ei oo ollu aihetta /: Mutta siis huomenna matikan koe & keskiviikkon uskonnon, pitäis lukee niihi mut nyt ei oikee oo mielt lukee. Ens viikolla risteilylle with. mamma :) Iha kivat synde lahjat; Rahaa, huulikorun & ton risteilyn :) Lauantain oli kyllä parhaat juhlat ever kiitos tytöt, katotettii yks todella hyvä leffa, loistava huumori! Äää mulla soi päässä toi Sunrise Avenue'n biisi Hollywood hills, aivan mahtava kappale. 11 päivää niin Never Say Never tulee elokuviin, pakko päästä ensi-iltaa, oon aivan rakastanu justinin kappaleisii & siihe ihmisee jotenki niin aito :) Mutta kirjotellen sitte taas ku tulee aihe. Ps lukijoita lisää (-:

22.3.2011

-.-

HEITAAS (tsiiigatkaa biisi ylhäält ^) (: Joo pakko sanoa että maailman paskimmat syndet oli kyllä kautta aikoje,, kiitos äitin (: En siis saa huulikoruu enkä napakoruu mammam takii -.- ärsyttävää tollane että eka luvataa mutta sit ei pidetä lupausta. Mutta muuten on ollu ihan kiva päivä monet on onnitellu ( kiitos kaikki <3 ), olin tossa äske pihalla & söin kakkua naaaaam!! Hirvee väsy jo nytte, outoo kyllä mutta taidan mennä syömää ja sitte meen kattoo sänkyy vaikka telsua :) Sit mua häiritsee yks asia ku musta tuntuu että mun & mun parhaankaverin välit on vähä kärsiny ei olla nähty noin 4 kuukautee )-: Siis ihan ku sillä ei vaan ois aikaa mulle, no mutta en tiedä. Nää mun blogit on todella lyhyitä mutta en vaa jaksa kirjotella, ku ainaku kirjotan niin kello on jotain yheksä ja mua väsyttää iha sikana koulu päivän jälkee :D No mutta teen sen mitä äsken sanoin meen _syömään , heipsu :)

21.3.2011

BAD HAIR DAY

moro taas everybody :) Ekaks vihaan äitii kun se leikkas mun hiukset iha sikana lyhyemmäks mitä ne oli.... Ei näihi enää sovi mitkää ruskeet!! Mutta huomenna siis syndet, odotan iha sika innolla niitä. En saakkaa sitä napakorua koska se on vanhempie mielest vaarallinen yms, mutta onneks saan huulikorun (: olen happy jos noita hiuksii ei nyt lasketa :--D Lopetin sen paaston tuli aivan kamala nälkä joten söin karkkii tms. Mutta lähen täs nyt pihalle mätänen nimittäi himaa (: ps. Sori nää mun lyhyet postaukset.

20.3.2011

sunny day

Heips lukijat! Oli ihana olla koiran kaa ulkona ku sää on mitä mahtavin :) Tiistana mulla on sitte synttärit, aah toivon et saisin rahaa ja sen NAPAKORUN jota oon jo aika kauan halunnu, mut vanhempien mielest se on vaarallinen o_o Huomenna alotan kavereitten kanssa paaston, eli syödää ja juodaa vasta ku aurinko on laskenu, okeiokei köksän tunneil saa syödä, tulee olee kyllä jänskä viikko ;) Lasken jo päiviä meiän thaimaan/ indonesian reissuun » nyt on enää noin. 106 päivää !! :) Äiti just kerto että siel on hyvät uinti ja surffaus mahdollisuudet, parasta kummiski on että auringon noustessa ( eli joskus neljän aikaa aamuyöst ) delfiinit hyppii siinä rannan lähellä ♥ ps. lisää lukijoita kiitos!! :)

19.3.2011

new things :)

Nonni päätin sitte alkaa kirjottaa blogia. Tää on tälläne lyhyt postaus, mulla ei oo harvaintakaa aavistust miten tätä käytetää, mutta kai sitä jossai vaiheessa oppii :-) No mutta olin tänää sellossa parin kaverin kaa. Oltii sitte stadiumis ku näin aivan ihanat kengät ( race marinet , kuva tos ylhäällä ^ ) jotka lähti mukaa sovituksen jälkeen! Shoppailun jälkee on tottakai nälkä ja mentii syömää hesburgerii, otin mun perus aterian hamppariaterian namnam. Sello-reissun jälkee mentii masalan- nuorisotalolle ja pelattii manua, ja voitin tietenki mun koripallo taidoilla :D Nyt kotona ja kohta vois mennä nuksuu, öitä :)